Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w eq?

Pomidoreq44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie. Co mam zmienić w eq żeby dawac rade na metkach mordu bez odjazdów, bo daje rade ale gdy mam "gorszy resp", tzn wiecej ognistych wojowników musze zrobić 2-3 odjazdy od metka, gdy bije go z buffem. Defa mam 794 z silnym.

-boga+9 kd +4 1,5k hp

-ebo+9 5b 20 dt

-żelak+9 5b 10 magia 10 dt

-parta +9 kd wojenne +4 2b

-buty na 59 +7 5 speed ataku 6 miecze 6 w reka 2k hp 3 spowolnienie

-lwia+9 5b nno

naszyjnik 1,5k hp

bransa 2k hp

Co mam sprzedać w eq zbędnego żeby ogarniać metki mordu?;d Dodam że dt sam uciagam na lajcie z buffem, a problem mam z metkami :C

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Tutaj by sie przydało w tarczy jakiś blok... np 10% szans na blok ciosów... i też 10% do pż chociaz w zbroi czy w bransie... Tylko własnie zastanawiam sie jak chcesz to zrobic.. bedziesz musial wybrac czy pz czy % abserwowane do pz... ciezki wybór ale jedynie te bony moga Cie uchronic od tego zebys nie uciekal

Opublikowano

dokladnie to co 2up, nno ci nie potrzebne lepiej stracic te 20-30 defa a miec 10-15 blok + siła, wtedy było by dobrze. dodatkowo mozesz branse na 1khp 10 do pz zalatwic

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Jesteś mentalem,więc około 100 defa nie zrobi Ci ogromnej różnicy.Możesz więc Lwią lub Smiertelna zbroje Wybonowac na HP + % do pz,dzieki tym zmiankom i dodaniom,ktore otrzymuje sie na 20lv na nowych postaciach.I Wloz do niej kd uchylenia+4,i będzie się sprawować naprawdę dobrze.

Opublikowano

Powiem Ci tak, aby je ogarnąć za przeproszeniem z palcem w d****e musisz:

-Tarcza z blokiem ciosów

-Zmiana z party na jakiegoś ribka 30+ śr

-i NAJWAŻNIEJSZE! Do bransy/zbrojki 10% obrażeń do pż. Wierz mi , że to daje baaardzo dużo :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Dobrze na metkach sprawują się butki z 8 na spowolnienie(A coś HP i 8 spowo to w ogóle...)Zamiast party używaj Riba+9 z dobrymi średnimi,i jak dasz radę 8 spowo,to skutecznie ograniczy ilość respów z metka.

Opublikowano

Siema, mam pytanie. Co mam zmienić w eq żeby dawac rade na metkach mordu bez odjazdów, bo daje rade ale gdy mam "gorszy resp", tzn wiecej ognistych wojowników musze zrobić 2-3 odjazdy od metka, gdy bije go z buffem. Defa mam 794 z silnym.

-boga+9 kd +4 1,5k hp OK

-ebo+9 5b 20 dt OK

-żelak+9 5b 10 magia 10 dt OK

-parta +9 kd wojenne +4 2b Tutaj lepsza byla by truta z 30 sr +

-buty na 59 +7 5 speed ataku 6 miecze 6 w reka 2k hp 3 spowolnienie OK

-lwia+9 5b nno Ok

naszyjnik 1,5k hp najlepszy bylby z niebianskich lez+9

bransa 2k hp najlepsza byla by z niebianskich lez +9

Co mam sprzedać w eq zbędnego żeby ogarniać metki mordu?;d Dodam że dt sam uciagam na lajcie z buffem, a problem mam z metkami :C

Odopowiedzi sa przy eq :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Kupiłem trute +7 34 śr all kd +4 i nową stalke +6 all kd +4 1,5k hp 15 ogien 10 strzaly. To teraz ta branse 10 do hp wypada kupić, ta?;d

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

tarcza 15blok dzik by sie przydal

Dzika nie potrzebuje, bo i tak szybko bije metka(ok. 80 sec, jak na mentala dobrze wydaje mi sie xD) a to dodatkowy wydatek tylko ;p

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...